Ondanks de regenplassen in Plaswijck

Op zaterdag 20 juli voorspelde het weer niet veel goeds. Zware onweersbuien en
plensbuien kwamen er aan maar ondanks dat vertrokken we om 9.15 uur met een redelijk volle bus kinderen en begeleiders naar Plaswijck. Veel groepen hadden zich bij Plaswijck wegens het verwachte slechte weer afgemeld, maar de LZML groep was er gewoon. Het was daardoor gewoon lekker rustig in het park en we hoefden nergens in de rij te staan.

‘s Ochtends pasten we onze activiteiten tijdens de buien wat aan.We vermaakten ons toen met de binnenattracties en maakten een rondje met het treintje  door het park. Tussen de middag gebruikten we de lunch met elkaar. Na de lunch brak de zon door en gingen we onder andere in de draaimolen, de splash, de kabelbaan, de verkeerstuin met de skelters, sprongen we op de gigantische springkussens en bekeken we de dieren van Plaswijck. Heel leuk was ook de kinderboerderij waar we echt een koe konden melken. De jongste kinderen gingen ook naar de theater voorstelling.

Keurig op tijd was iedereen weer bij de bus en ook daardoor waren we mooi op tijd bij het Centraal Station. Iedereen heeft het uitstekend naar zijn zin gehad!