Aanmelden voor "Ontmoet je superster in Madame Tussauds, lunch als gast bij Hotel Krasnapolsky en beleef Kerst in Museum Willet-Holthuysen" op 14/12/2019 bij Laat ze maar lachen Amsterdam

Ontmoet je superster in Madame Tussauds, lunch als gast bij Hotel Krasnapolsky en beleef Kerst in Museum Willet-Holthuysen

Stichting ‘Laat Ze Maar Lachen’ gaat naar
Madame Tussauds, Hotel Krasnapolsky en Kerst in Museum Willet-Holthuysen!


Wanneer: zaterdag 14 december
Waar: Madame Tussauds
Dam 20, 1012 NP Amsterdam Centrum
Tijdstip: 10:30 - 15:30 uur
Leeftijdscategorie: 4 t/m 12 jaar

10:30 We verzamelen om 10:30 uur op de Dam in Amsterdam Centrum. We gaan met onze supersterren op de foto in Madame Tussauds.

12.15 Tijdens het uitje zullen we samen lunchen. Bij Hotel Krasnapolsky worden wij als gast verwacht en gaan wij aan tafel. Voor al het eten en drinken wordt gezorgd dus uw kind hoeft geen extra eten, drinken of geld mee te nemen.

14.00 Ook dit jaar wordt Museum Willet-Holthuysen omgetoverd in magische Kerstsfeer. En zien we hoe het echtpaar in de negentiende eeuw Kerstmis vierde en hoe zij hun imposante woning kerstachtig versierden. Hier krijgen we een rondleiding.

15.30 Einde uitje. U kunt uw kind weer ophalen op de Dam in Amsterdam Centrum.

N.B. Stichting Laat Ze Maar Lachen is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de kinderen gedurende het uitje. Laat kostbaarheden zoals sieraden en mobiele telefoons daarom bij voorkeur thuis.

N.B. Wij maken tijdens onze uitjes altijd leuke foto’s. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, laat het ons dan weten.

Gedragsregels

Als je toch niet bij het uitje kan zijn dan moet je je afmelden. Bij twee keer afwezigheid zonder af te melden moeten wij helaas toekomstige aanmeldingen weigeren.

Let op: helaas kunnen we geen 1-op-1 begeleiding aanbieden.

Starttijd: 10.30

Eindtijd: 15.30

Opstaplocatie: de Dam, Amsterdam Centrum

Ophaallocatie: de Dam, Amsterdam Centrum