Aanmelden voor "Oerrr speelnatuur Tiengemeten" op 29/08/2020 bij Laat ze maar lachen Rotterdam

Oerrr speelnatuur Tiengemeten

Op zaterdag 29 augustus gaan we voor het eerst weer op pad en wel naar de natuurspeeltuin Oerrr op het eiland Tiengemeten. Daar kan je de natuur en vele dieren ontdekken, boompje klimmen, hutten bouwen, heerlijk glijden van de modderglijbaan, vlotten bouwen en natuurlijk alles wat jezelf verzint in de natuurspeeltuin. Je hoeft geen geld mee te nemen en we lunchen met elkaar in de natuurspeeltuin. Trek wel oude kleren aan die vies mogen worden en schone kleren die je aan het einde van de middag aan gaat doen. Kijk voor foto’s van het afgelopen jaar eens op de website. We vertrekken om 9.00 uur met de bus vanaf het Zuidplein en varen daarna met de pont naar het eiland Tiengemeten. Om 16.00 uur zijn we weer terug bij het Zuidplein. Er is plek voor 40 kinderen. Het wordt vast en zeker een topdag.

Let op, vul altijd je eigen contactgegevens in (ouders) en niet die van de hulpinstantie. In verband met Corona nemen we dan vooraf contact op om te controleren of alle kinderen klachtenvrij zijn.

Gedragsregels

Als je toch niet bij het uitje kan zijn dan moet je je afmelden. Bij twee keer afwezigheid zonder af te melden moeten wij helaas toekomstige aanmeldingen weigeren.

Let op: helaas kunnen we geen 1-op-1 begeleiding aanbieden.

Starttijd: 09:00

Eindtijd: 16:00

Opstaplocatie: Zuidplein

Ophaallocatie: Zuidplein