Een dag vol magie!

Op zaterdag 13 april zijn we met een groep van maar liefst 50 kinderen een dagje naar Toverland geweest. Een uitje waar de kinderen zich al heel lang op hadden verheugd en nu was het eindelijk zo ver!

Om de grote groep kinderen goed te kunnen begeleiden hadden we dit keer extra hulp van een tiental enthousiaste heren van Rotary die vastberaden waren om er voor te zorgen dat de kinderen een onvergetelijke dag zouden hebben. En dat is uiteraard gelukt! Want wat hadden de kinderen het leuk! Zowel jong als oud hebben zich opperbest geamuseerd met alles wat het pretpark te bieden had. En dat ondanks dat het toch wel een frisse middag was waarbij het tot ieders verbazing zelfs even heeft gesneeuwd. En dat in april! Of had het er mee te maken dat we in Toverland waren? Hmm.. mysterieus was het zeker!

Tussen al het geweld van de achtbanen door hebben we tussen de middag nog met z’n allen frietjes gegeten. En toen het eten een beetje gezakt was ging iedereen weer snel door naar de wildwaterbaan, bobslee of een van de vele andere spannende attracties!