MLCUN haalt €6.500 op voor LZML

Wij willen Mixed Lionsclub Utrecht Novum hartelijk bedanken voor de geweldige opbrengst van het Sponsorzwemmen op 4 juni. We konden het bijna niet geloven, zo veel geld is er opgehaald: maar liefst €6.500 euro hebben de kinderen bij elkaar gezwommen voor Laat Ze maar Lachen Utrecht. Daarmee kunnen we een heleboel uitjes organiseren en veel kinderen blij maken!

Bedankt aan de Sponsorzwemcommissie van MLCUN, alle kinderen en iedereen die heeft bijgedragen aan het sponsorzwemmen!

Lees meer in onderstaand krantenartikel van VARNWS.
http://www.varnws.nl/artikel/nieuws/20712/zwemmen_voor_laat_ze_maar_lachen_levert_6500_euro_op__#.V2ZluPmLTIX

Zwemmen voor Laat ze maar lachen levert 6500 euro op

LEIDSCHE RIJN > Het begint een echte traditie te worden. Voor de zevende keer organiseerde Mixed Lionsclub Utrecht Novum afgelopen zaterdag 4 juni jl. het sponsorzwemmen in zwembad Fletiomare in De Meern. Basisschoolkinderen uit Vleuten-De Meern, Leidsche Rijn en Haarzuilens hadden zich vooraf laten sponsoren door familie en vrienden. De middag begon met een prachtige demonstratie synchroonzwemmen van Zwemvereniging Aquarijn uit Nieuwegein.

Na het oorverdovende startschot van wethouder Sport van de gemeente Utrecht, de heer Jansen, doken de juichende kinderen enthousiast het zwembad in. Ze zwommen onvermoeibaar door. Soms wel vijftig baantjes of meer. En er was meer dan zwemmen. Tijdens de loterij was een heuse I-pad te winnen, die werd uitgereikt door May Hollermann (bekend als Selma uit de TV-serie Brugklas). Op de foto de gelukkige winnares Chloë samen met May Hollerman, Belinda Kanters en John Vogel. Niemand ging overigens met lege handen naar huis, want voor alle deelnemers was er een diploma, een cadeautje en iets te eten en te drinken. Wie het laatst lacht, lacht het best. Het goede doel van dit jaar was de Stichting Laat Ze Maar Lachen Utrecht, die uitjes organiseert voor kinderen bij wie dat door hun thuissituatie niet mogelijk is. Zij waren uiteraard heel erg blij met het bedrag van 6500 euro, dat de zwemmende kinderen dit jaar voor hen bij elkaar hadden gezwommen. Zo kunnen ze nog meer kinderen een dagje mee uit nemen.