Stichting Laat Ze Maar Lachen Utrecht

Stichting Laat Ze Maar Lachen organiseert uitjes voor kinderen bij wie het door hun thuissituatie niet mogelijk is.

Zo komen ze af en toe in een wereld waarin ze kunnen lachen en plezier maken. Dat kunnen we alleen met hulp van onze superhelden: donateurs en vrijwilligers. Wil jij ook een superheld voor die kinderen zijn? Doneer dan of word vrijwilliger!

Let op: In verband met het coronavirus is er besloten om de uitjes tot en met augustus niet door te laten gaan. Gezien de maatregelen en wij geen onnodige risico’s willen lopen, lijkt dit ons de beste beslissing. We zullen rond augustus jullie informeren over de mogelijkheid van het uitje in september of oktober op basis van het advies van de overheid.

Kinderen zoeken superhelden

Kinderen af en toe meenemen naar een wereld waarin ze plezier hebben. Dat is in het kort wat Stichting Laat Ze Maar Lachen doet. Er zijn heel wat kinderen van 4 tot 12 jaar die er door hun thuissituatie nooit even uit kunnen. Alleen al in Amsterdam leven zo’n 40.000 kinderen en jongeren onder de armoedegrens. Die hebben dus een superheld nodig!

Daarom organiseren we voor die kinderen in Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Eindhoven eens per maand een uitje. Bijvoorbeeld naar een pretpark, een museum, een dierentuin, een voorstelling of een speeltuin. Zo word je als donateur of vrijwilliger een superheld voor de kinderen.

Bekijk onze uitjes van de afgelopen maanden

Onze supersponsoren

Deze supersponsoren steunen de activiteiten van Laat Ze Maar Lachen en zorgen voor een lach op het gezicht van de kinderen!